Intro

Tusen takk for at du tør å begi deg ut på et nytt kapittel med denne eliksir av magiske- og empirisk undersøkte planter.

Du besitter nå et unikt produkt satt sammen av de beste råstoffene tilgjengelig; kakaobønner behandlet med respekt fra økologiske gårder i mellom- og Sør Amerika, brent og foredlet i Norge tilsatt soppekstrakter dyrket og ekstrahert etter alle kunstens regler for optimal biotilgjeglighet og funksjon.

Planter og Sopp

Myrvann er et kompleks satt sammen av virkestoffer som adresserer hele vesenet, med hovedfokus på nervesystem, immunforsvar, hjerte, hjerne og sjel.
Alle soppekstraktene er vann/alkohol dobbelt-ekstrakter.

Hvordan brygge?

Cacaoen skal skumme!

En stor kopp
1.5dl varmt vann pr.kl.
1-2 klosser Myrvann.
1/2-1 ts god honning

Pisk skikkelig, enten med vår melkeskummer / piskestav eller rull en visp/ håndmikser stav mellom hendene slik at den roterer raskt. Alternativt bruk stavmikser el. Kun å røre med skje holder ikke.

Tips!

  • 1ss MCT olje for en mer creamy kopp og et godt fundament i magen
  • Krydder: vanilje, chili, kanel, muskatnøtt,
  • Brygg med frukt-te som base
Full frokost
  • 1-2ss MCT olje
  • 1 ss meierismør
  • 1 egg
  • Honning

Hvordan oppleves det?

Theobroma Cacao er en særdeles kompleks og næringsrik plante med et stort spekter av stoffer som oppleves for mange å gi en lun og kjærlig fokusert energi over mange timer pga. bla. virkestoffene Theobromine, Anandamide, Phenylalanine, samt ca 1/7 del av koffeinet som kaffe.

De adaptogene soppene, samt noen av kakaoens egenskaper utfolder sitt potensialet over lengre tids bruk (tre uker +). Vi ønsker å invitere til en fast kopp om dagen i en måned. Spent på å høre fra deg!

Alle plantene/soppen vil interagere forskjellig fra person til person ift. din biokjemi- hva som potensielt trenger å rettes litt på.

Kom veldig gjerne med tilbakemeldinger på smak og opplevd effekt! – kommentarfeltet eller [email protected]

0