Intro

Tusen takk for at du tør å begi deg ut på et nytt kapittel med denne eliksir av magiske planter. Heldig vis trenger du ikke tro for at det skal fungere.

Du besitter nå et unikt produkt satt sammen av de beste råstoffene tilgjengelig; Cacaobønner behandlet med respekt fra økologiske gårder i mellom- og sør Amerika, brent og foredlet i Norge, og soppekstrakter dyrket og ekstrahert etter alle kunstens regler for optimal biotilgjeglighet og funksjon.

Planter og Sopp

Myrvann er et kompleks satt sammen av virkestoffer som adresserer hele vesenet; hjerte, hjerne og skjel.
Alle soppekstraktene er dobbelt-ekstraherte i vann og alkohol.

Hvordan brygge?

Cacaoen skal skumme!

En stor kopp
2dl kokende vann pr.kl.
1-2 klosser Myrvann.

Pisk skikkelig, enten med melkeskummer eller rull en visp/ håndmikser stav mellom hendene slik at den roterer raskt. Alternativt bruk stavmikser el. Kun å røre med skje holder ikke.

Tips!

  • 1ss MCT olje for en mer creamy kopp og et godt fundament i magen
Full frokost
  • 1-2ss MCT olje
  • 1 ss meierismør
  • 1 egg

What we do

Hvordan oppleves det?

Theobroma Cacao er en særdeles kompleks og næringsrik plante med et uhyre spekter av innholdsstoffer forskningen fremdeles blir kjent med, men oppleves for mange å gi en lun og kjærlig fokusert energi over mange timer pga. bla. virkestoffene Theobromine, Anandamide, Phetylalanine, samt ca 1/7 del av koffeinet som kaffe.

De adaptogene soppene, samt noen av cacaoens egenskaper utfolder sitt potensialet over lengre tids bruk og nå inviterer jeg til en-to-tre kopper om dagen i et par uker og se hva som skjer. Alle plantene/soppen vil interagere litt forskjellig fra person til person ift. din biokjemi, og hva som eventuelt trenger å rettes litt på.

Kom veldig gjerne med tilbakemeldinger på smak og opplevd effekt! – [email protected]

0
0
Handlekurv
Handlekurven er tomGå til butikken